Total Gravering

Grafisk design

Fra rentegning til vektorgrafik

Hvad er rentegning? En rentegning består af matematiske kurver og koordinater og benyttes når den korrekte opløsning mangler på et logo og der opstår et grumset look når det skaleres op. Ved hjælp af en rentegning kan man få gjort logoet skalerbart og benytte det i ens markedsføring hvad enten det er tryksager på fx. bannere, visitkort m.m. eller forskellige medie platforme. Når vi rentegner et logo eller grafik i vores grafiske design afdeling er det for at gøre det kompatibelt med vektor grafik.

Grafisk afdeling

Hos Total Gravering tilbyder vi gerne hjælp til dig, der ikke selv har eller er grafiker. Vores grafiske afdeling kan arbejde i flere forskellige tegneprogrammer blandt andet  Adobe Illustrator og Photoshop samt CorelDRAW. 

I vores fotostudie kan vi tage produktfotos, og levere et digitalt Mockup af de produkter vores kunder indleverer, det kan være til en præsentation af dit produkt til dine egne kunder eller som korrektur inden igangsættelse af en endelig produktion.

Her kan du læse instruktioner vedrørende filer til gravering.

Hvad er vektorgrafik? Vektorgrafik er den foretrukne løsning når der skal arbejdes med logoer i grafisk design, da arbejdet med flere størrelser, baggrunde og farver er en mulighed. Fordelene ved vektorgrafikken er, at materialeret kan gøres skalerbart. Dette betyder, at størrelsen på logoet kan justeres op og ned uden et kvalitetstab, da grafikken hele tiden udregner den optimale visning og logoet derved altid står skarpt. På den måde er det nemt at tilpasse de forskellige grafiske processer og maskiner.

Grafiske designløsninger

  • Rentegning og vektorisering
  • Logodesign
  • Design til gravering
  • Design til prægning
  • Design til fræsning
  • Design til UV print
Lad os ringe dig op
Powered by