App

Sådan fungerer det:

  1. Vi mærker et antal emner med et individuelt ID. Dette ID kan være et RFID skilt, kombineret med fysisk mærkning, QR kode, et skrevet nummer, stregkode etc.
  2. Vi udstyrer dine ansatte med en firma-tilpasset app til at lokalisering, aflæsning og rapportering.
  3. App’en er synkroniseret med dit ERP system; fx   SAP, TeamCenter, SharePoint, eller enhvert andet tilgængeligt system.
  4. Systemet er brugbart i næsten enhver branche, fx transport, hospitaler, boreplatforme, vindmøller, medicin, landbrug osv.

Total Gravering tilbyder en softwareløsning der forbinder fysiske skilte med ERP-systemer. Vores software sikrer korrekt og tilgængelig dataudveksling, imellem lokationer og administration. Vi udstyrer vores kunder med skræddersyede brugerflader som matcher jeres visuelle identitet, på tværs af platforme. Vi undersøger og evaluerer hver enkelt udgave individuelt, for at sikre optimal integration og implementering, tilpasset kundens individuelle behov.

Whitelabel – Vi redesigner app’en så den matcher jeres visuelle identitet

Kontakt os

Information om coronavirus (COVID-19)

Vi arbejder videre og fortsætter med at levere det bedste indenfor vores branche, men vi er lidt forsigtige, og har derfor valgt ikke at modtage besøg af vores kunder med de åbne arme I er vant til at møde.
Bestillinger modtages pr. telefon og e-mail, varer modtages og afsendes via post- og fragtfirmaer, som sædvanligt.
Men vores hoveddør er låst indtil videre, både for vores skyld og for din.
Da der ikke er risiko for smitte når man håndterer genstande fornuftigt kan vi stadig producere og levere.

Vi har lavet en webshop hvor du kan bestille afstandsmarkeringer på hold-afstand.dk