Kabelmærkning

kabelmärkning m-boss text streckkoder, QR-koder, symboler och flera textrader AISI316 skyltar

AISI316 skilte bruges til kabelmærkning og rørmærkning i miljøer med høj miljø-, mekanisk-, og kemisk belastning. Det kan fx være boreplatforme, den petrokemiske industri, skibsværfter eller kollektiv trafik, hvor de skal modstå hårdt vejr.

TG Technology tilbyder nu at levere skiltene med lasergravering eller prægning. Prægning er særligt godt til mærkninger hvor synlighed er vigtig, selv efter en hård medfart. Kan aflæses efter overmaling.

Teknologien er mobil, hvilket sætter TG Technology i stand til at tilbyde udlejning af udstyret, og, om nødvendigt, også personale til at udføre mærkningen. (Se Mobil Mærkning.)
Det betyder at virksomheder, der ikke har et behov for investeringen i udstyret, nu har muligheden for at kunne benytte denne form for mærkning.

En anden mulighed er lasergraverede kabelmærkninger. Denne teknik skaber letlæste graveringer, som gør jobbet lettere ved montering og operation. Denne teknik giver også mulighed for stregkoder, QR koder, symboler og flere linier tekst.

Kontakt os

Information om coronavirus (COVID-19)

Vi arbejder videre og fortsætter med at levere det bedste indenfor vores branche, men vi er lidt forsigtige, og har derfor valgt ikke at modtage besøg af vores kunder med de åbne arme I er vant til at møde.
Bestillinger modtages pr. telefon og e-mail, varer modtages og afsendes via post- og fragtfirmaer, som sædvanligt.
Men vores hoveddør er låst indtil videre, både for vores skyld og for din.
Da der ikke er risiko for smitte når man håndterer genstande fornuftigt kan vi stadig producere og levere.

Vi har lavet en webshop hvor du kan bestille afstandsmarkeringer på hold-afstand.dk