Maskinskilte og typeskilte

Total Gravering leverer industriskilte til alle formål. Industriskilte leveres ofte i stål, aluminium, træ eller plast. Hvert materiale har sin force, og det er vigtigt, hvilket miljø, skiltet skal være i. Vi har i dag kunder fra offshore- og medicinalindustrien, hvor kravene til holdbarhed i et hårdt miljø er i centrum – herunder eksempelvis stærk UV-stråling, maritime omgivelser, samt slidtage og resistens over for kemikalier.

Erfaring med industriskilte.
Total Gravering har mange års erfaring med produktion af industriskilte. Det ses tydeligt i kvaliteten. De fleste af vores kunder har handlet med os før og tillid er en mærkesag for os. Skal du bruge industriskilte behøver du ikke lede længere. Tag kontakt til Total Gravering allerede i dag og forhør om mulighederne.

Skilte design
Vi kan designe et skilt efter dine behov og krav. Vi bruger de bedste materialer til opgaven, og rådgiver vores kunder til de mest lønsomme løsninger netop inden for deres områder. Vi leverer alt fra enkeltstyk til store oplag og produktioner, og lagerfører gerne skilte, så det altid er muligt at få leveret inden for kort tid.

Kontakt os

Information om coronavirus (COVID-19)

Vi arbejder videre og fortsætter med at levere det bedste indenfor vores branche, men vi er lidt forsigtige, og har derfor valgt ikke at modtage besøg af vores kunder med de åbne arme I er vant til at møde.
Bestillinger modtages pr. telefon og e-mail, varer modtages og afsendes via post- og fragtfirmaer, som sædvanligt.
Men vores hoveddør er låst indtil videre, både for vores skyld og for din.
Da der ikke er risiko for smitte når man håndterer genstande fornuftigt kan vi stadig producere og levere.

Vi har lavet en webshop hvor du kan bestille afstandsmarkeringer på hold-afstand.dk