Maskinskilte og typeskilte

Total Gravering leverer industriskilte til alle formål. Industriskilte leveres ofte i stål, aluminium, træ eller plast. Hvert materiale har sin force, og det er vigtigt, hvilket miljø, skiltet skal være i. Vi har i dag kunder fra offshore- og medicinalindustrien, hvor kravene til holdbarhed i et hårdt miljø er i centrum – herunder eksempelvis stærk UV-stråling, maritime omgivelser, samt slidtage og resistens over for kemikalier.

Erfaring med industriskilte.
Total Gravering har mange års erfaring med produktion af industriskilte. Det ses tydeligt i kvaliteten. De fleste af vores kunder har handlet med os før og tillid er en mærkesag for os. Skal du bruge industriskilte behøver du ikke lede længere. Tag kontakt til Total Gravering allerede i dag og forhør om mulighederne.

Skilte design
Vi kan designe et skilt efter dine behov og krav. Vi bruger de bedste materialer til opgaven, og rådgiver vores kunder til de mest lønsomme løsninger netop inden for deres områder. Vi leverer alt fra enkeltstyk til store oplag og produktioner, og lagerfører gerne skilte, så det altid er muligt at få leveret inden for kort tid.

Kontakt os

Information om coronavirus (COVID-19)

Vores dør er nu åben, og vi er glade for at se vores kunder og leverandører her igen!
Vi holder en fornuftig afstand, og hilser med albuen, men ellers er det business-as-usual.

Vi har lavet en webshop hvor du kan bestille afstandsmarkeringer på hold-afstand.dk