Total Gravering

UV-print

Slidstærkt print

UV-print er løsningen til opgaven hvad enten det er til inden- eller udendørs brug. Printet er desuden perfekt hvis det pågældende materiale, skal hænge i en længere periode hvor vind og vejr har betydning. Printet er nemlig meget slidstærkt og er resistent overfor sollys som derved gør at den ikke falmer i solen. Derved har UV-printet en lang holdbarhed og skal ses som en god investering.

Hvad er et UV-print?

UV-print består af en farvelægning som påføres direkte på materialet. Til et UV-print skal du bruge en Flatbed UV digital printer, også kendt som flatbed printer. Det er en printer der kendetegnes ved en flad overflade, hvorpå et fladt materiale kan placeres og printes på. Printeren bruger UV-hærdelig blæk fremstillet af akryl monomerer, som derefter udsættes for stærkt UV-lys til at hærde / polymerisere den givende opgave. Den justerbare plan gør det muligt at udskrive på overflader, der strækker sig i tykkelse fra et ark papir, til cirka 5 centimeters tykkelse. Med denne teknik kan man printe i farver på en lang række materialer såsom; fotopapir, film, stof, plastik, pvc, akryl, glas, keramik, metal, træ, læder mv.

Miljøvenligt print

Miljømæssigt er UV-print mere bæredygtig end hvad man brugte førhen. Her var der tale om anvendte opløsningsmidler som var skadelige for miljøet og derfor ikke var optimale til printopgaven. UV print er derfor på mange måder en fin løsning når du har en opgave, som kræver print på en flad overflade samtidig med at miljøet bliver prioriteret.

Her er et par eksempler som vi kan printe på:

  • iPads, iPhones og covers

  • Skilte, magneter og fliser

  • Gaveæsker, USB-nøgler og armbåndsure

Lad os ringe dig op
Powered by