Total Gravering

TAG og ID skilte

Mærkning med TAG og ID skilte er i mange brancher bydende nødvendigt for at kunne identificere specifikke rør, kabler, maskiner og andre installationer.

Vi har igennem en lang årrække specialiseret os i at udforme og fremstille TAG mærkninger, men også planlægning og montage har vi god erfaring med.

I kan med fordel kontakte os inden et nybyggeri går igang, sådan at opmærkning bliver lettere proces, og bidrager til at skabe en problemfri konstruktionsfase.

Vi har leveret TAGs til alt fra Københavns metro til boreplatforme og vindmølleparker.

Kontakt os idag med dine behov, så finder vi den rette type mærkninger til dine behov. Vi har mærkninger der kan modstå syre, base, saltvand, hård slidtage, UV lys, tidens tand samt vind og vejr.

Du kan også læse om rustfri stålskilte, aluminiumskilte, kabelmærkning, Resopal, PMMA og ASA skilterørmærkning, on-site tagging, RFID-skilte og app.

Intelligente skilte – Industri 4.0

Total Gravering tilbyder også en softwareløsning der forbinder fysiske skilte med ERP-systemer. Vores app sikrer korrekt og tilgængelig dataudveksling, imellem lokationer og administration, sådan at I altid har de korrekte informationer tilgængelige vedr. alle installationer.

Som en del af denne funktion – eller forberedelse til at den en gang i fremtiden kan implementeres – kan vi lave jeres tags med QR koder eller RFID chips.

Et tag indeholder sjældent alle informationer om en given installation; oftest findes der et sted en digital fil eller et papirdokument der indeholder alle relevante informationer. Industri 4.0 betyder i denne sammenhæng at alle informationer er tilgængelige  på din mobil, så snart du står ved skiltet, og at du kan udføre en inspektion, der synkroniseres øjeblikkeligt med databasen.

Læs alt om appen og prøv en online udgave på tg-tag.dk.

Lad os ringe dig op
Powered by