Total Gravering

SALG AF GRAVERINGSMASKINER

Gravering på få minutter uden brug af hjælp fra en gravør

Virksomheder med mange mærkningsopgaver kan finde det rentabelt selv at investere i graveringudstyr. I Total Gravering forhandler vi markedets bedste CNC-styrede graveringsmaskiner til lasergravering, elektrolytisk mærkning og prægning. Således kan vi, alt afhængig af dine præferencer og opgaver levere den helt rigtige graveringsmaskine til dig. Vi skal selvfølgelig nok være behjælpelig med installation og vejledning så du kan komme godt fra start med graveringsprojekterne.

Med en graveringsmaskine fra Total Gravering får du:

  • permanente lasermærkninger i alt fra metaller, plastic og andre materialer.
  • kontaktfrie, professionelle mærkninger
  • hurtige, effektive og perfekte resultater
  • vedligeholdelsesfri og lave driftomkostninger
  • en bred vifte af mærkningsløsninger

Hvordan virker en graveringsmaskine?

Det er meget forskelligt afhængig af hvilken maskine du vil benytte. Fx. er nogle af markeringslaserne installeret med et laserbeskyttelsesglas som er fastgjort på kabinettets forside. Således gøres det muligt at følge arbejdsprocessen fra laseren udefra uden at det skader dine øjne. For at resultatet af markeringen skal være optimal skal laserfokuset indstilles helt nøjagtigt. Dette afhjælpes ved brugen af den automatiske z-akse. Udførelsen klares ved at, man blot indtaster højden på emnet på z-aksen på det sted, hvor lasermarkeringen skal placeres. En medfølgende lasersoftware forklare dig hvordan dette skal gøres. En smart og effektiv løsning er, at gemme de forskellige jobs, således at indstillingerne nemt kan hentes igen når en ny opgave skal udføres.

Ved køb af en graveringsmaskine følger installation, tilpasning og udførlig vejledning i brug.
Kontakt os idag på tlf. 221 221 88 for flere informationer og priser og lad os finde den rette graveringsmaskine til DIG.

Lad os ringe dig op
Powered by